DEZE KUNSTENAAR RECREËERT TRADITIONELE TATOEAGES ALS ONGELOOFLIJKE 3D ILLUSTRATIES

ONTMOET BILLELIS UIT HET VERENIGD KONINKRIJK
Tientallen jaren lang hebben tatoeëerders inspiratie gevonden in het werk van klassieke en hedendaagse kunstenaars die werken in mainstream media zoals schilderen, schetsen en grafisch ontwerp. Naarmate het tatoeëren populairder is geworden in de 21e-eeuwse samenleving, zijn de rollen echter omgedraaid en zijn gewone ontwerpers beïnvloed geraakt door de cultuur van het tatoeëren met inkt. Een van deze kunstenaars is de wereldberoemde 3D- en 2D-illustrator Billelis, die heeft gewerkt voor grote klanten als Nike, Penguin Random House en Coca-Cola. Bekijk zijn Tattoo Series in de galerij hieronder en deel je mening over zijn ongewone kunst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *