ZOU JIJ JE DONKERE KRINGEN TATOEËREN?

DOEI DOEI ONDER DE OGEN!
Cosmetische tatoeage heeft een lange weg afgelegd in de afgelopen decennia en het is een complot om de schoonheidsindustrie uit de markt te stoten. Oké, misschien is dat een beetje overdreven, maar het maakt de ochtendroutine van miljoenen vrouwen (en mannen!) wel een stuk makkelijker. Maar je vraagt je waarschijnlijk af, welke soorten cosmetische tatoeages zijn er en hoe kan ik het zelf laten doen? Welnu, een van de nieuwste en beste procédés die op het internet te vinden is, komt uit Sao Paulo, Brazilië, van de hand van Rodolpho Torres. Bekijk de cosmetische tatoeageprocedure in de galerij hieronder en laat ons weten wat je van deze opkomende praktijk vindt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *