DEZE RUSSISCHE TATOEËERDER IS ZOWEL MOOI ALS STOER

DEZE TATOEAGE ARTIEST IS EVEN MOOI EN BEGAAFD
In de afgelopen decennia heeft de tatoeage-industrie een overvloed aan artiesten geïntroduceerd die zowel uitzonderlijk mooi als buitengewoon getalenteerd zijn. Van Kat Von D tot Megan Massacre tot Ryan Ashley – er is iets aantrekkelijks en intimiderends aan een begaafde artiest die ook nog eens oogverblindend is. Welnu, als u in de stemming bent om nog een andere prachtige en begaafde tatoeëerder te ontmoeten – wij stellen u graag voor aan Daria Pirojenko. Neem een kijkje in de galerij hieronder om haar indrukwekkende oeuvre te zien, zowel als tatoeëerder als model, en deel dan je gedachten over deze Russische nieuwkomer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *